Πλειάδων Γη Mountain Spa & Resort Booking.com Ξενοδοχείο Ηλιοβασίλεμα Ξενοδοχείο "Τρίκαλα Κορινθίας Προσφορές για την Ορεινή Κορινθία Ορεινή Κορινθία Όρος Ζήρεια

Φθινοπωρινές αποδράσεις στην Ορεινή Κορινθία

Φθινοπωρινές αποδράσεις στην Ορεινή Κορινθία

Σε μόλις δύο ώρες από την Αθήνα και από την Πάτρα η Ορεινή Κορινθία είναι από τους κοντινότερους προορισμούς για αποδράσεις εξπρές. Το φθινοπωρινό τοπίο στην Ορεινή Κορινθία είναι μαγικό, η φύση φοράει τα ρομαντικά της χρώματα και οι αισθήσεις για χαλάρωση ενεργοποιούνται σε κάθε χωριό της Ορεινής Κορινθίας. Το κάλεσμα για χαλάρωση με την έναρξη της χειμερινής περιόδου είναι αυτό που θα κάνει κάθε επισκέπτη να μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ βρίσκετε σε απευθείας επαφή με τη φύση διασχίζοντας τους παραδοσιακούς οικισμούς και ανεβαίνοντας προς τη Λίμνη Στυμφαλία, τα χωριά του Φενεού και τη Λίμνη Δόξα, σκαρφαλώνοντας μέχρι το οροπέδιο της Ζήρειας και κατεβαίνοντας από τα Τρίκαλα Κορινθίας.

Οργανωμένοι ξενώνες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για μοναδικές απολαυστικές διανυκτερεύσεις. Επίσης ταβέρνες και εστιατόρια με τις καλύτερες τοπικές συνταγές της Ορεινής Κορινθίας θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες.

fthinoporines-apodraseis

Filed Under: featured

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.