oreinikorinthia

Αποδράσεις με Mini Bus στα Τρίκαλα Κορινθίας τη Ζήρεια και την Ορεινή Κορινθία

Το τουριστικό γραφείο Flaskis Travel εδρεύει στο Ξυλόκαστρο και δραστηριοποιείται στον κλάδο της οργάνωσης και εκτέλεσης εκδρομών και τουριστικών ταξιδιών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, εδώ και 30 χρόνια. Φέτος και για πρώτη φορά προσφέρει στους επισκέπτες των  Τρικάλων Κορινθίας και της ευρύτερης περιοχής το αποκλειστικό Flaskis mini Βus για  να πραγματοποιήσετε τις μονοήμερες εκδρομές και μετακινήσεις σας, με ασφάλεια, ευκολία  και άνεση στο χιονισμένο όρος Ζήρεια. Μετακινηθείτε με το Mini Bus στις χιονισμένες διαδρομές και εξερευνείστε την κρυμμένη φυσική ομορφιά του όρους Ζήρεια με ασφάλεια, πολυτέλεια και οικονομία. Ανακαλύψτε τα εξαίρετα φυσικά τοπία, τα κρυμμένα χωριουδάκια και τα ιστορικά μοναστήρια! 
Το Flaskis travel είναι αδειοδοτημένο πρακτορείο από τον ΕΟΤ
με αρ. αδ. 12-47-Ε-61-00-00188-0-0 – See more at:
minibus
  • Ημερήσιες εκδρομές στα ορεινά χωριά του Δήμου Ξυλοκάστρου και το οροπέδιο του Φενεού. Αναχωρήσεις από όλα τα ξενοδοχεία και ξενώνες των συνοικιών Τρικάλων.
  • Καθημερινές αναχωρήσεις από όλα τα ξενοδοχεία και ξενώνες των Τρικάλων Κορινθίας προς & από το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.
  • Αποκλειστική μίσθωση του Flaskis Mini Bus για ιδιωτικές μετακινήσεις και εκδρομές δική σας επιλογής.

Προτεινόμενες εκδρομές :

  • Συνοικίες Τρικάλων – Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.
    Προορισμός το Χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας. Ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες του κέντρου ή περπατείστε στην μαγευτική περιοχή και απολαύστε ένα «νόστιμο» διάλειμμα στο πλήρως οργανωμένο Chalet του, συντροφιά με την υπέροχη θέα του οροπεδίου της Ζήρειας και του χιονοδρομικού κέντρου.
  • Συνοικίες Τρικάλων- Φενεός – Λίμνη Δόξα.
    Πραγματοποιείστε ημερήσια εκδρομή (περίπου τεσσάρων ωρών) στην απαράμιλλης ομορφιάς περιοχή Τρικάλων και Φενεού. Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο σας στις 11.00πμ και περνώντας από τα χωριά Καρυά και Κάτω Ταρσός κάνουμε την πρώτη μας στάση στην πλατεία του χωριού. Eπισκεπτόμαστε περπατώντας (περίπου 500m) το χτισμένο μέσα στους βράχους μοναστήρι «Παναγία του Βράχου». Συνεχίζουμε την εκδρομή μας περνώντας τα χωριά Στενό, Γκούρα και Μεσινό και δεύτερη στάση στο φιλόξενο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου από το μπαλκόνι του οποίου θα απολαύσουμε παρέα με το φημισμένο γλυκό «τριαντάφυλλο» την καλύτερη θέα του μαγικού αυτού «αλπικού» τοπίου, όπως σήμερα πολλοί συνηθίζουν να το αποκαλούν. Τρίτη στάση στη μαγευτική λίμνη Δόξα και στη συνέχεια στο κεφαλοχώρι Γκούρα όπου μπορείτε να απολαύσετε εκτός από τη βόλτα σας στο παραδοσιακό χωριό, την σπαστή σοκολάτα ή το τσιπουρό σας στα παραδοσιακά καφενεία του χωριού. Ακολουθεί η επιστροφή στα Τρίκαλα και στο ξενοδοχείο σας.
  • Αποκλειστική μίσθωση του Mini Bus για ιδιωτικές μετακινήσεις και εκδρομές δική σας επιλογής.
    Ενημερωθείτε για τις τιμές ανά άτομο  και για τις προσφορές μας, καλώντας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή από τους αναρτημένους τιμοκαταλόγους στην  υποδοχή του ξενοδοχείου σας.

http://www.trikala-korinthias.gr/minibus/

Τηλέφωνο Επικοινωνίας για πληροφορίες ή / και κρατήσεις:

+30 69 36736969 Βλάσης Φλασκής & + 30 69 44607500 Κώστας Φλασκής ή για πληροφορίες ρωτήστε στο ξενοδοχείο σας

FLASKIS TRAVEL γραφείο γενικού τουρισμού FLASKIS TRAVEL

Ι. Ιωάννου 101 Ξυλόκαστρο τηλ. 2743 026470 flaskistravel@hol.gr